Llar d'Infants

L’infant, el principal protagonista!

 

L’Educació Infantil és l’etapa que comprèn infants des dels 0 fins als 6 anys i  contribuir al desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels infants n’és el principal objectiu.

La Llar d’Infants Sant Josep (0-3) és l’inici d’aquesta etapa educativa que en el nostre cas permet la continuïtat a l’escola “dels grans”.

 

QUÈ OFERIM?

Atenció personalitzada als infants i estreta cooperació amb les famílies.
Ambient tranquil i acollidor perquè els infants se sentin com a casa. 
Reunió d’inici de curs i tutories individualitzades amb les famílies.
Espais i aules perfectament equipats.
Horari ampli i flexible, i amb un període d’adaptació segons les necessitats de les famílies.
Detecció precoç de les necessitats educatives específiques amb un conveni amb el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció precoç (CDIAP). 
Intervenció en les dificultats de desenvolupament tan bon punt es detecten.  

 

HORARI

Servei d’acollida matins - de 2/4 de 9h a les 9h

Horari d’atenció als infants - de 9h a 5h de la tarda (amb possibilitat d’inscriure l’infant només al matí, o només a la tarda)

Servei d’acollida tardes - de 5h a ¾ de 7, excepte els divendres fins a ¾ de 6 (L’Ampa de l’escola es fa càrrec d’aquest servei)

 

APRENENTATGES

Volem aconseguir un desenvolupament integral de l’infant a través de l’observació, l’experimentació i la comunicació de manera que tenim en compte les 3 grans àrees de coneixement: descoberta d’un mateix i dels altres, descoberta de l’entorn natural i social i intercomunicació i llenguatges.

La nostra metodologia es basa en els tallers, mitjançant els quals, els infants assoleixen els objectius que proposa el currículum.

A més, també realitzem activitats d’iniciació a la llengua anglesa i utilitzem les tauletes digitals i la pissarra digital interactiva com a recurs complementari.

Vincles d'interèsTambé et pot interessar...