Notícies

Vedruna Tàrrega a la FIRA d'EMPRESES simulades

Cicles Formatius - Gestió Administrativa

Els alumnes de Cicles Formatius de Grau Mitjà de Gestió Administrativa van assistir a la trobada anual d’empreses simulades organitzada per la plataforma “Empresaula”, celebrada a l’auditori AXA de Barcelona els dies 16 i 17 de febrer. En aquest esdeveniment hi han participat 43 centres i 126 empreses, que han agrupat un total de 1.163 persones entre estudiants, professors i visitants.

Els nostres estudiants, amb la seva empresa WOP, (dedicada a la comercialització de productes corporatius amb servei de seriegrafia) van participar en el networking amb la resta de centres educatius i així van establir relacions comercials que els serviran per continuar la seva tasca en la gestió de l’activitat comercial diària de la seva empresa.

Empresaula és una xarxa social d’empreses simulades a Internet creades i gestionades per estudiants de formació professional d’ensenyaments de grau mitjà i superior.

Els nostres alumnes es comuniquen de forma efectiva, en diferents idiomes, amb la resta d’empreses d’altres centres i aprenen a prendre decisions amb iniciativa i responsabilitat, tot aplicant-les en un entorn laboral facilitat per la mateixa plataforma. Parteixen dels coneixements adquirits a l’aula i es potencia l’esperít crític envers el seu aprenentatge,  tant de forma individual com cooperativa.