Notícies

Sant Josep amb colors de primavera

Llar d'infants, Ed. Infantil i Primària

L’arribada de la primavera és un fet que fa reviure colors, olors i sabors. S’enceta un nou cicle vital i al col·legi ens posem de festa.

Els cuiners de sisè del col·legi Sant Josep han ofert a la comunitat educativa un menú especial de plats, on tots hi hem tingut cabuda.

Els ingredients han pogut fer una dansa acompassada per retre homenatge a la distinció que el món culinari ha fet girant la mirada cap als nostres fogons. Així ho acredita el guardó que ha rebut Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016. 

Celebrant-ho tot plegat, hem fet una tarda de plats diversos que han anat desfilant davant del públic: en un primer moment colors i formes amb atractiu individual però sense entendre com ens els podríem menjar.

Han estat les coreografies fetes per la llar d'infants i Educació infantil i primària, que han conjuntat els individualismes, han integrat ingredients propis i forans, han aportat la màgia de la transformació donant sentit als plats: cuixes de pollastre rostides, amanida, una paella gegant, pizza, gelats… i uns platets de crema catalana, que han despertat la gana i les ganes de continuar treballant per aprendre, treballar plegats i ajudar a germinar les llavors que faran del nostre país un lloc fértil en cultura, creativitat i justicia.

Aquesta és la nostra manera de desitjar-vos una bona Pasqua.


Vedruna Tàrrega

Col·legi Sant Josep