Notícies

El projecte Educatiu Vedruna té veu a l’esdeveniment mundial organitzat per Google “Education On Air”

El pròxim dissabte 3 de desembre professionals d’arreu del món tindran una cita en directe a un esdeveniment únic, d’abast internacional Google Education on Air.

La tècnica reunirà ponents de tots els continents que mitjantçant unes sessions en directe a través dels canals youtube i en format de conferència, projectaran al món la seva experiència vinculada amb les TAC i els aprenentatges.

La majoria de professionals d’Europa són del Regne Unit, però aquest cop Catalunya hi tindrà veu a través d’una conferència que en representació de Vedruna Catalunya Educació es portarà a terme a les 12:30 (CET) en directe i arribarà a diferents punts del món.

Així, Montserrat Jiménez, docent Vedruna, membre de l’equip d’innovació-TAC i en representació de la fundació educativa  explicarà com la tecnologia s’ha adaptat a les línies que fonamenten el seu projecte educatiu i que incentiven un seguit de destreses, habilitats  i valors. L’escola Vedruna, avui present arreu del territori català, fa temps que va fer una aposta important per adaptar la tecnologia a les necessitats canviants de la societat i per fer del seu projecte educatiu una realitat que s’adeqüi a les demandes socials, professionals i laborals del context actual. Així, des de fa un parell de cursos tots els seus centres han introduït la tecnologia de Google, dispositius Chromebook i aplicacions del paquet educatiu Gsuite, com a eines facilitadores de models pedagògics que posen l’alumne en el centre de l’aprenentatge.

Sota el títol “Going Google, going further. The power of empowering 21st century skills”, Jiménez i Pere Gendrau -mestre Vedruna que farà de moderador de la sessió- donaran unes pautes de reflexió sobre com empoderar els alumnes i prepara-los per a les tan esmentades destreses del segle XXI. La sessió tindrà format de presentació amb possibilitat de preguntes que indueixin al diàleg.

Per a Vedruna Catalunya i per Vedruna Tàrrega, poder participar en aquestes ponències i projectar al món la tasca que estan realitzant, és una manera no només de donar veu a la bona feina feta sinó també de contribuir, mitjantçant l’experiència, el debat i la reflexió sobre el canvi educatiu avui.

A l’esdeveniment s’hi donaran cita professionals vinculats al món educatiu d’Austràlia, Amèrica i Europa, majoritàriament Regne unit, motiu pel qual, per Vedruna poder ser altaveu des de Catalunya és doblement motiu de satisfacció.

Es pot accedir al registre de la conferència a través de l’enllaç https://goo.gl/2dV8DS