Notícies

Som VEDRUNA - Setmana de la Música

Del 20 al 25 de Novembre

Al Sant Josep hem celebrat la nostra primera setmana de la música tot coincidint amb la festivitat de Santa Cecília del 22 de Novembre. Ha estat una setmana farcida d'activitats relacionades amb la música que han implicat als alumnes des de la llar d'infants fins a batxillerat i cicles formatius.

La celebració ha començat el diumenge 20 a l'Ateneu de Tàrrega amb un concert de les corals de l'escola. Més de 120 cantants han ofert la seva música als targarins.

Al llarg de tota la setmana hi ha hagut un extens programa on els alumnes no sols han fet d'espectadors sinó que també han participat tot mostrant el seu art musical ballant, tocant instruments, creant-ne de nous, o mostrant les seves dots coreogràfiques.

Ens han visitat formacions de música professionals com el quartet de flautes 'Briccialdi' interpretant un concert didàctic de música clàssica, o el duo 'Making off' que han interpretat bandes sonores de pel·lícules tot projectant-les en pantalla. També musics de casa com un grup d'animació infantil que han fet ballar als més xics de la casa, i les corals de l'escola que ens han ensenyat com s'organitzen per a cantar i que fins i tot ens han fet ballar.

Per la seva banda, els alumnes han mostrat el seu talent en les 'zones off', espais de l'escola habilitats per a fer actuacions curtes amb instruments, ball, cant, ... i també han ballat i cantat en els nostres 'tu si que vales' particulars, uns concursos que han euforitzat les masses.

Construcció d'instruments, visionat de pel·lícules musicals, mostra d'instruments per part de músics, i un llarg etcètera que arriba  a més de vint activitats s'han succeït durant aquests dies per a acabar el divendres fent un cant comú de tota l'escola al pati. 'Blowin' in the wind' del recent premi Nobel Bob Dylan ha estat la cançó escollida per a posar la cirereta a la nostra setmana de la música.  

 

   234_1_Numero_4_Butlleti_Vedruna_Tarrega.pdf