Notícies

El CFGM de Gestió Administrativa guanya un PRIMER PREMI a l'Auditori AXA de Barcelona

Trobada EMPRESAULA

Empresaula és una plataforma de simulació empresarial. Diferents centres educatius es donen d’alta a principi de curs i els alumnes participen d’una forma molt dinàmica de l’activitat empresarial. És una manera força real d’agafar experiència per treballar en una empresa. A més, és la millor manera d’aprendre perquè s’adquireix el rol de persones que tenen una empresa, la qual cosa és impossible de fer-ho amb una metodologia tradicional, és a dir, amb el llibres de text.

Es tracta de que els alumnes aprenguin a defensar la seva empresa i a posicionar-se. Per altra banda, han d’aprendre a negociar amb professionals de la resta d’empreses virtuals i establir relacions comercials (networking). Per a fer més real tot això, la mateixa plataforma ha celebrat dues jornades els dies 8 i 9 de febrer a l’Auditori AXA de Barcelona, així les diferents empreses poden presentar-se i establir relacions comercials en viu i en directe, per tal d’apartar durant dos dies el contacte entre elles per correu electrònic o skipe.

L’objectiu de la trobada i de la plataforma consisteix en trobar  una fórmula que combini una metodologia d’aprenentatge diferent a la tradicional, una motivació per l’alumnat i la possibilitat de desenvolupar actituds professionals segons les exigències de les empreses actuals. I el més important, treure’s la por de parlar en públic.

La nostra escola, VEDRUNA TÀRREGA, hi va participar durant la primera jornada, amb els alumnes del segon curs del CFGM de Gestió Administrativa, els quals van aconseguir un primer premi.

Entre els dos dies es van fer més de 120 presentacions de les diferents empreses simulades de dins i fora de Catalunya. Van participar a la trobada més 40 centres educatius, més de 800 alumnes i més de 100 professors.

En la presentació, cada empresa va tenir l'oportunitat de mostrar la seva activitat i el seu producte o servei en un màxim de dos minuts.

A l’escenari de l’auditori, es va evidenciar el fruit del treball que s’ha estat fent des de principi de curs. Després de molt esforç, dedicació i alguna que altra discussió, el resultat de la  presentació dels nostres alumnes del cicle formatiu va ser d’excel·lent.

Des del centre es vol felicitar i reconèixer als nostres alumnes del cicle formatiu per l’èxit aconseguit. Aquest és el resultat del treball que fem l’equip d’ alumnes i professors.